maandag 23 januari 2017

Wie ben ik en waarom Mariam's Lifestyle?


Ik ben Mariam Bentum. Blogs schrijven is naast mijn vele andere interesses mijn passie.IMG_9218.PNG

 Mariam's Creations recycle & create


logo vierkant.jpg

Hoewel iedereen mij aanraadde met WordPress te gaan bloggen in verband met het aantal lezers dat je met WordPress bereikt ben ik in augustus 2015 met een blog van Blogger gestart.


Daar schrijf ik als Mariam's Creations recycle and create blogs over recyclen en handwerken (www.recycleandcreate.com).


Deze website heb ik zonder ervaring met hulp van Youtube en Google zelf opgebouwd. Op een andere manier te werk gaan, in dit geval door te bloggen met Blogger, kan blijkbaar toch effectief zijn: 16 maanden later is www.recycleandcreate.com bijna 30.000 keer bekeken!

Mariam's Lifestyle

image.jpg


Het ontstaan van Mariam's Lifestyle
In november 2016 ging ik naar een seminar van BrandedU. Vaak vraag ik me bij aankondigingen en advertenties van bedrijven en organisaties af, "wat kan ik bij een bepaald event, organisatie of bedrijf verwachten"; "zijn de diensten of producten van dat bedrijf ook wat voor mij"? Die beleving als klant wil ik voor bedrijven en organisaties beantwoorden door er een blog over te schrijven. Ik had er werkelijk geen idee van wat me te wachten stond.

Over het seminar was ik van plan te gaan bloggen juist om andere mensen door mijn verhaal enthousiast te krijgen om ook naar een seminar van BrandedU te gaan. Bij de Masterclass van Lucinda Douglas had ik er wederom geen idee van wat me te wachten stond. En ook in dit geval schreef ik over deze masterclass een blog.

Door de enthousiaste reacties op mijn blogs kwam ik op het idee om mijn dienst als blogger aan te bieden. Ik ben hierbij de uitdaging aangegaan om naast mijn blog op Blogger voor mijn blogs ook WordPress te gebruiken.


Gaat u de uitdaging met mij aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen